Vzduchotechnika ve sportovním centru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem bakalářské práce je návrh vzduchotechnických jednotek ve sportovním. Práce je rozdělena do tří částí. První část se věnuje teorii. Teorie je zaměřena na bazénové haly, vnitřní mikroklima bazénových hal, vlhký vzduch, odvlhčení a v neposlední řadě návrhem jednotek do prostorů se zvýšenou vlhkostí. Druhá část je zaměřena na samostatný návrh vzduchotechnických jednotek. V objektu jsou navrženy tři jednotky. Zařízení č. 1 pro tenisové kurty, zařízení č. 2 pro hygienické zázemí a zařízení č. 3 pro bazénovou halu. V poslední části je zpracována projektová dokumentace
The topic of the work is the design of air handling units in a sports center. The thesis is divided into 3 parts. The first part deals with theory. It focuses on indoor swimming pools and their inner microclimate, humid air, dehumidification, and the design of units for spaces with increased level of humidity. The second part is mainly about the design of the air handling unit. There are three units designed for a building; unit no. 1 for a tennis court, unit no. 2 for sanitary facilities, and unit no. 3 for the indoor swimming pool. The last part deals with project documentation.
Description
Citation
MĚCHÁČKOVÁ, M. Vzduchotechnika ve sportovním centru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Karel Kabele, CSc. - předseda, doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen, Ing. Milan Drda - člen, Ing. Pavel Uher, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Horká - člen, Ing. Ondřej Jelínek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsala vzduchotechniku ve sportovním centru. Vyjádřila se k připomínkám oponenta a odpovídala na připomínky členů komise. Studentka odpověděla na tyto otázky: Typy tlumičů hluku? Přívod vzduchu do budovy? Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám k předložené diplomové práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO