Hodnocení efektivnosti a rizik investičního projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku hodnocení efektivnosti a rizik investičního projektu v oblasti dopravní infrastruktury. Konkrétní zacílení práce je na hodnocení cyklostezky. V první části bakalářské práce je část teoretická, která podrobně popisuje fáze hodnocení. Následuje metodická část, která propojuje teoretickou část s případovou studií. Závěrem práce je případová studie, která zahrnuje popis hodnoceného projektu, následně ekonomickou analýzu a hodnocení rizik. Hodnoceným projektem je II/444 Šternberk-průtah-I.stavba, pro účel případové studie byla hodnocena pouze cyklostezka. Ekonomická analýza vychází z výstupů online systému eCBA. Na ekonomickou analýzu navazuje hodnocení rizik projektu.
This bachelor thesis deals with the assessment of the efficiency and risks of an investment project in the field of transport infrastructure. The aim of this work is to evaluate a bicycle lane. The first part of the thesis is the theoretical and describes the stages of evaluation in detail. What follows is a part, which interconnects the theoretical part with a case study. The final part of this work comprises the case study, which includes a description of the evaluated project, economic analysis, and risk assessment. The evaluated project was ii/444 Šternberk-průtah-I.stavba, and for the purpose of the case study only the bicycle trail was assessed. The economic output is based on the outputs of the online system eCBA.
Description
Citation
HÚSKOVÁ, V. Hodnocení efektivnosti a rizik investičního projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Jana Nováková - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO