Řízení rizik ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na Řízení rizik ve stavebním podniku. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část podává informace o riziku v projektech, základním rozdělení a řízení. Praktická část pracuje se získanými teoretickými znalostmi na konkrétní stavební zakázce, zahrnuje identifikaci rizik, ohodnocení rizik a návrh preventivních opatření za účelem snížení dopadu rizik nebo jejich úplnou eliminaci.
The bachelor’s thesis is focused on Risk management in a construction company. The thesis is divided into the theoretical and practical part. The theoretical part is dedicated to information about risk in projects, basic division and control. The practical part pays closer attention to a specific construction contract, in which case the acquired theoretical knowledge is applied. Furthermore, it includes the identification of risks, their evaluation and the motion of the precautions against increasing their impact or elimination.
Description
Citation
KOVALČÍKOVÁ, B. Řízení rizik ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Jana Nováková - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO