Oceňování nemovitostí výnosovou metodou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na ocenění nemovitosti, jak z teoretického, tak i z praktického pohledu. První část bakalářské práce se zabývá teoretickým pojetím výnosové metody a jejím pochopením. Druhá část bakalářské práce je zaměřená na případovou studii administrativního areálu na adrese Královopolská 139 v Brně. Závěrečná část je věnována porovnání výnosové a porovnávací metody daného areálu.
The bachelor's thesis is focused on the valuation of the property, both from a theoretical and practical point of view. The first part of the bachelor's thesis deals with the theoretical concept of the yield method and its understanding. The second part of the bachelor's thesis is focused on a case study of the administrative compound at address Královopolská 139 in Brno. The final section is devoted to comparing the yield and comparison method of the site.
Description
Citation
MÁTL, V. Oceňování nemovitostí výnosovou metodou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph. D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO