Řízení dokumentace stavební zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce má za úkol popsat systémy řízení dokumentace podle platných právních předpisů a norem, které souvisejí se stavební zakázkou. V teoretické části jsou definovány typy dokumentací podle jejich závaznosti a funkce spolu s jejich mechanismy zpracovávání. Dále jsou popsány základní technické požadavky na systém řízení dokumentace stavební zakázky. Za tímto účelem jsou představeni 2 přední dodavatelé informačních systémů v České republice. Praktická část popisuje stavební dílo Posílení vodohospodářských funkci malé vodní nádrže v Dolním Babákově, které realizovala stavební firma Instav Hlinsko a.s. Pozornost je věnována především dokumentacím, které byly v souvislosti se stavebním dílem vytvořeny a jejich manipulaci v rámci realizace a archivace. Závěrem bakalářské práce je zhodnocení systému řízení dokumentace stavební zakázky stavební firmy, jeho efektivnosti a případné návrhy pro zdokonalení v oblastech distribuce nebo plnění.
The bachelor´s thesis aims to describe the documentation management systems according to applicable laws and standards related to the construction contract. The theoretical part defines the types of documentation according to their binding a function together with their processing mechanisms. The basic technical requirements for the construction order documentation management systém are also described. For this purpose, 2 leading suppliers of information systems in the Czech Republic are introduced. The practical part describes the construction work Strengthening the water management functions of a small water reservoir in Dolní Babákov, which was implemented by the construction company Instav Hlinsko a.s. Attention is paid mainly to the documentation that was created in connection with the construction work and their manipulation within the implementation and archiving. The conclusion of the bachelor´s thesis is the evaluation of the construction order documentation management systém of a construction company , its effectiveness and possible suggestions for improvement in the areas of dostribution or performance.
Description
Citation
NEUMANN, M. Řízení dokumentace stavební zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Tichý - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D., CA - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajoval na dobré úrovni vyžadované pro bc. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval dobře. Na otázky členů komise odpověděl na dobré úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl dobře. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na dobré požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO