Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby bytového domu, který se nachází v městské části Brno – Chrlice na ulici Břetislavova na parcele č. 505/3. Bytový dům je navržen jako nepodsklepený se čtyřmi nadzemními podlažími s celkem 11 bytovými jednotkami. Konstrukční systém je stěnový z tvárnic Porotherm. Stropy jsou provedeny jako monolitické železobetonové stropní desky. Objekt je zastřešen valbovou střechou. Parkování je zajištěno 10 venkovními parkovacími stání.
The subject of the bachelor's thesis is to proces a design documentation for construction of apartment building that is situated in city part Brno-Chrlice in Břestislavova street on the plot number 505/3. Apartment building is non-basement and contains 11 hoising unit. Wall construction system is built from clay block Porotherm. Ceilings are represented by cast-in-place reinforced floor slab. The buildig is covered by hipped roof. There are 10 outdoor parking spaces near the building.
Description
Citation
PRCHALOVÁ, N. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Libor Matějka, CSc., Ph.D., MBA - předseda, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - místopředseda, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Spáčil, CSc. - člen,
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Studentka představila svou závěrečnou práci na téma "Bytový dům." Byla představena lokalita umístění objektu. V rámci prezentace bylo představeno dispoziční řešení jednotlivých podlaží objektu. Studentka představila celkové konstrukční a materiálové řešení objektu. Součástí prezentace bylo objasnění otázek oponenta bakalářské práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO