Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout a vypracovat projektovou dokumentaci novostavby bytového domu s téměř nulovou spotřebou energie pro provádění stavby. Bytový dům se nachází v části města Sady v Uherském Hradišti. Jedná se o pětipodlažní stavbu s podzemní garáží. V objektu je navrženo celkem 14 bytových jednotek s balkóny s výhledem na část Uherského Hradiště. Nosné zdivo bude tvořeno cihelným broušenými bloky, na kterých budou uloženy monolitické železobetonové stropy. Objekt bude zateplen systémem Etics. Fasádní barvy budou v odstínech šedé a modré. Budova bude mít výtah a železobetonové schodiště.
The goal of bachelor thesis is to design and develop project documentation for a new apartment building with almost zero energy consumption for construction. The apartment building is located in Sady part of the town Uherské Hradiště. It is a five-storey building with an underground garage. A total of 14 apartments with balconies with a view on a part of Uherské Hradiště are designed in the building. The bearing masonry will be made up of cut clay brick blocks on which cast-in-place reinforced concrete floor will be placed. The building will be insulated with ETICS system. Facade colors will be in shades of gray and blue. The building will have an elevator and reinforced concrete staircase.
Description
Citation
SEDLAČÍK, M. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Galata - tajemník, Ing. Andrea Bartošová - tajemník, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Romana Benešová - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student představil svoji DP na téma Bytový dům a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Diskuze týkající se poloměru otáčení na parkovišti a celkového parkování. Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO