Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem finančního plánu společnosti LESCUS Cetkovice, s.r.o. Práce je rozdělena na několik částí. První část obsahuje teoretická východiska práce. Následně se přechází na část finanční a strategické analýzy, která hodnotí situaci za rok 2015-2019. Na základě výsledků provedených analýz se vytváří finanční plán pro daný podnik. Tento finanční plán je sestaven pro rok 2020-2023 a to ve dvou variantách, v optimistické a pesimistické. Závěrem je finanční plán zhodnocen.
The diploma thesis deals with the draft financial plan of the company LESCUS Cetkovice, s. r.o. The work is divided into several parts. The first part contains the theoretical basis of the work. Subsequently, we move on to the part the financial and strategic analysis, which evaluates the situation of 2015-2019. Based on the results of the analysis, a financial plan is created for company. This financial plan is compiled for the year 2020-2023 in two variants, optimistic and pessimistic. Finally, the finanxial plan is evaluated.
Description
Citation
VOSTÁLOVÁ, L. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Veronika Solilová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno Ing. Zuzana Křížová, Ph.D.: V příležitostech jste uvedla kůrovcovou kalamitu a v hrozbách vládu, vysvětlete. Také jste zmínila, že výše rentability vlastního kapitálu způsobila, že má podnik peníze na účtu, zdůvodněte. Odpovězeno s výhradami. doc. Ing. Veronika Solilová, Ph.D.: Jaký je hospodářký výsledek podniku? Odpovězeno. prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: V práci počítáte rentabilitu VK za využití EBIT, v teorii uvádíte čistý zisk, vysvětlete. Pro sestavení finančního plánu jste využila principy používané při ocenění podniku, zdůvodněte. Odpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO