Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce „Hodnocení výkonnosti podniku“ je analýza výkonnosti společnosti, která zprostředkovává služby v oblasti cestovního ruchu. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy a metody hodnocení výkonnosti. Analytická část se zaměřuje na analýzu činnosti společnosti včetně komparace finančních ukazatelů s konkurenčními podniky na globálním trhu a celkovým zhodnocením výkonnosti v rámci jednotlivých činností společnosti společně s návrhy na zlepšení celkové výkonnosti. V poslední části je navržen projekt, jehož cílem je zvýšení výkonnosti analyzované společnosti.
The subject of the diploma thesis „Performance evaluation of a company“ is to analyze performance of a company providing travel services in global market. The theoretical part defines basic concepts and methods of performance evaluation. The analytical part is focused on analysis of the activities including comparasion of financial indicators with competitors in global martket and suggestions for improvments. The final part includes project, which should increase the overal performance of the company.
Description
Citation
ŠÍSTKOVÁ, S. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Veronika Solilová, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D.: Vysvětlete, proč máte průzkum trhu na stejné úrovni jako testovací rezervu? Jaká rizika a jaké náklady jsou spojeny s dotacemi? Ing. Nina Bočková, Ph.D.: Jako příležitost uvádíte i rozrůstající siť poboček - rozvěďte. Odpovězeno. Ing. Michal Karas, Ph.D.: Jak jste počítala s dobou živostnosti projektu v práci? Odpovězeno. doc. Ing. Veronika Solilová, Ph.D.: Zmínila jste riziko digitální daně, uvažovala jste o jejím dopadu na společnost v případě jejího zavedení? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO