Ekonomické a finanční posouzení investičního projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje ekonomickému a finančnímu posouzení veřejných investičních projektů. V teoretické části je popsána charakteristika veřejného investičního projektu a jeho životní cyklus. Následně se práce věnuje metodám hodnocení veřejných projektů a podrobněji popisuje analýzu nákladů a užitků, která je dále využita v případové studii. Praktická část práce se zaměřuje na zpracování ekonomické a finanční analýzy. Hodnoceným investičním projektem je výstavba nové cyklostezky mezi městem Hodonín a obcí Ratíškovice.
This bachelor thesis deals with Economic and Financial Evaluation of Public Investment Project. In theoretical part is described characteristic of Public Investment Project and its life cycle. Subsequently, the thesis deals with the methods of evaluation of public projects and describes in more detail the Cost Benefit Analysis, which is further used in the case study. The practical part of the thesis focuses on the processing of economic and financial analysis. The evaluated investment project is the construction of a new cycle path between the town named Hodonín and the village Ratíškovice.
Description
Citation
TOMANOVÁ, T. Ekonomické a finanční posouzení investičního projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Jana Nováková - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO