Průběh zakázky ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zpracovaná ve výrobní společnosti TAJMAC-ZPS a.s., která se zabývá výrobou obráběcích stojů a vstřikolisů. Je zaměřena na optimalizaci průběhu zakázky podnikem, od přijetí objednávky až po expedici hotových výrobků k zákazníkovi. Na základě získaných informací se pokusím navrhnout zlepšení současného stavu, které povedou ke zdokonalení výrobního systému podniku.
This bachelor's thesis proceesed in production company Tajmac-ZPS a.s., which is engaged in production of Machine centres. It is focused on the optimalization of the order processing in selected company, from demand's acceptance until shipment of final product to customer. Based on gained informations, I try to propose the improvement of present state, which helps to refine the company's production systém.
Description
Citation
SAYFUTDINOVA, T. Průběh zakázky ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) Ing. Aleš Polzer, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-19
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Chlebovský - Zmínila jste, že v konečném důsledku u nákupu strojů je možné narazit na to, že nebudou zaměstnanci. Uvažovala jste o automatizaci? Je tu taková možnost? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Schüller - Jaké riziko vnímáte jako největší při implementaci vašich návrhů? -zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - IFE matice: U vah součet jedna, co je tam přesně sečteno? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Vysokou úroveň zmetkovitosti součástí jste někde v práci analyzovala? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO