Konverze bývalé textilní továrny Larisch a synové v Krnově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem bakalářské práce je využít bývalý textilní komplex a jeho přilehlé pozemky s ohledem na požadavky města. Projekt se věnuje rovněž úpravě a zvelebení volných prostranství kolem továrny, na podobu městského parku, který naváže na obdobné místa odpočinku Hlavního náměstí a zámku Krnov.
The aim of the bachelor's thesis is to find a new function for the former textile industry complex and its adjacent land with consideration to the requirements of the city. The project is also dedicated to the modification and improvement of open spaces around the factory, in the form of a city park, which will connect similar resting places of the Hlavní náměstí and the Krnov chateau.
Description
Citation
LENÍK, P. Konverze bývalé textilní továrny Larisch a synové v Krnově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. Josef Chybík, CSc. (předseda) Ing. arch. Barbora Ponešová, Ph.D. (člen) Ing. arch. Adam Zezula (člen) Ing. arch. Martin Pavlun (člen) B.Arch. Martin Kaftan, MSc, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Student prezentuje svou bakalářskou práci. Byl přečten posudek vedoucího prace a oponenta. Byly položeny otázky oponenta avedoucího práce. Student reaguje na otázky dostatečně a zodpovídá je. Komise zahajuje rozpravu - otázky: - provoz muzea a dílna - konstukce - zavětrování - energetická náročnost budovy - sklo - památkově chráněná budova - ochrana - vstup pro handycapované - možnosti bezbariérovosti. - zásobování kavárny - provoz - charakter ulice směrem k centru - pěší / zásobovování. Student zodpověděl dotazy dostatečně. Komise se shodla, že student obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO