Budiž Baugruppe

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Práce Me_zi zpracovává projekt bytového domu na bázi systé mu baugruppe. Jeden z aspektů práce je zkoumání hranic individuálního bydlení a formy sdíleného prostředí. Budova ukončuje část Znojemského bloku a navazuje na mírně zvlněný reliéf lokality. Návrh zpracovává 12 rozdílných požadavků na bydlení a snaží se vytvořit kompaktní multifunkční budovu. Studie klade důraz na soukromý a sdílený prostor pro své uživatele a na jejich zapojení do širšího systému.
Me_zi is a project of apartment building that follows the baugruppe system. Part of the project inspects boundaries be tween personal and shared spaces and their form. The building is part of a house block in Znojmo. Study is based on 12 different requirements for living and forms a compact, multifunctional building. This study emphasizes private and community space for its occupants and their connection to neighborhood.
Description
Citation
VOJTÍŠEK, M. Budiž Baugruppe [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Pavel Nasadil (předseda) Ing. arch. Nicol Galeová (člen) Ing. arch. ing. David Neuhäusl (člen) doc. Ing. Monika Petříčková, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Josef Kiszka (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO