Most přes Ještědku v Bohumilči

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je posouzení stávajícího trámového mostu s ocelovými I profily a navržení nového rámového mostu. Jedná se o most o jednom poli přes řeku Ještědku v Bohumilči s rozpětím 5,454 m.
The subject of the bachelor's thesis is the assessment of the existing girder bridge with steel I-profiles and the design of a frame bridge. It is a bridge with one field over the river Ještědka in Bohumileč with a span of 5,454 m.
Description
Citation
BRAUSE, H. Most přes Ještědku v Bohumilči [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Ladislav Klusáček, CSc. - předseda, Ing. Jan Koláček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Adam Svoboda - tajemník, Ing. Marek Velešík - tajemník, Ing. Michal Požár, Ph.D. - člen, Ing. Ivana Švaříčková, Ph.D. - člen, Ing. Adam Svoboda - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student odprezentoval svoji bakalářskou práci zkušební komisi a poté reagoval na připomínky a dotazy oponenta bakalářské práce. V rámci obhajoby bakalářské práce student odpovídal na následující dotazy zkušební komise: Ing. Požár Nakreslete vyztužení rámového rohu se zohledněním pracovní spáry. Student odpověděl částečně. doc. Klusáček V jakých řešených řezech byl mostu posouzen na mezní stav únosnosti? Student odpověděl. Jak byla zohledněna ve výpočtu tuhost mostních křídel? Student odpověděl s dopomocí. Ing. Koláček Jaké jste v práci uvažoval zemní tlaky? Student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO