Konstrukce rodinného domu – vybrané prvky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem monolitických konstrukcí rodinného domu. Základem práce je posouzení vybraných konstrukcí (stropní desky, integrovaných průvlaků), statickým výpočtem a následným návrhem potřebného vyztužení posuzovaných konstrukcí. Výstupem celé práce je výkresová dokumentace.
The bachelor thesis deals with a desing of cast-in-place family house structures. The basis of the thesis is assesment of selected structures (ceiling, walls, beam) by structural desing and subsequent proposal of necessary reinforcement of assessed structures. The outcome of the whole thesis are the drawings.
Description
Citation
MACHALÍČEK, Š. Konstrukce rodinného domu – vybrané prvky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Zich, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Dorde Čairović - tajemník, Ing. Pavlína Zlámalová - tajemník, Ing. František Girgle, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Dorde Čairović - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce před komisí a následně reagoval na připomínky oponenta. Dotazy k bakalářské práci: doc. Zich – Jaká je v modelu spolupůsobící šířka pro výpočet krokve? – student odpověděl doc. Zich – Jakým způsobem jste modeloval průvlak v softwaru? – student odpověděl s dopomocí Ing. Girgle – Jaký je rozdíl ve vnitřních silách v programu při použití typu konstrukce deska a skořepina? – student odpověděl Ing. Girgle – Jaké jsou vnitřní síly na prvku, když je vyztužený více při horním povrchu než při spodním? – student odpověděl s dopomocí doc. Zich – Jak je kotvená prostřední větev třmínků u průvlaků? – student odpověděl s dopomocí Ing. Čairović – Čím je dané zhuštění sítě prvků v modelu? – student odpověděl Ing. Kostiha – Posuzoval jste šikmý ohyb v průvlaku? – student odpověděl s dopomocí doc. Zich – Jak je určen průhyb ze software programu? Jedná se o lineární průhyb? – student odpověděl s dopomocí
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO