Mezní stavy použitelnosti - výpočet šířky trhliny s využitím odlišných návrhových přístupů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Teoretická část práce je zaměřena na stanovení šířky trhliny výpočtem dle tří různých návrhových přístupů s následným porovnáním v parametrické studii. Součástí práce je návrh a posouzení železobetonového vazníku nesymetrického proměnného průřezu dle ČSN EN 1992-1-1 s odpovídající výkresovou dokumentací.
The theoretical part of theses focuses on assessment of crack width by calculation according to three different design approaches with subsequent comparison in parametric study. The work also includes a design and assessment of reinforced concrete girder of asymmetric variable cross-section by ČSN EN 1992-1-1 with corresponding drawing documentation.
Description
Citation
PUŽA, M. Mezní stavy použitelnosti - výpočet šířky trhliny s využitím odlišných návrhových přístupů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Ivana Laníková, Ph.D. - předseda, Ing. Ivana Švaříčková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ondřej Januš - tajemník, Ing. Juraj Lagiň - tajemník, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Jan Perla - člen, Ing. Ondřej Januš - člen,
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce před komisí a následně reagoval na připomínky oponenta. Dotazy komise k bakalářské práci: doc. Laníková: jak jste postupoval při výpočtu sil pro rozdělení materiálu? - student odpověděl doc. Laníková: Jak jste pracoval v kombinaci s tlakem větru a sáním větru z jedné strany? - student odpověděl Ing. Švaříčková: Jak jste vyřešil osazení atiky na sloup? -student odpověděl Ing. Perla: Co vás vedlo k nesymetrickému zavěšení vazníku? -student odpověděl
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO