Matematické a statistické metody pro podporu vývoje softwarových aplikací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na podporu vývoje aplikací s využitím matematických a statistických metod. Toho je v práci využito k efektivnímu řízení zásob pro obchod a e-shop. Pro tyto účely byla vyvinuta aplikace v programovacím jazyce VBA, která firmě pomůže s evidencí skladových zásob a nalezení optimální míry pojistné zásoby pro objednávání nového zboží.
The master's thesis focuses on supporting the development of applications using mathematical and statistical methods. This is used in the thesis to effective management of inventory for the store and e-shop. For this purpose, an application in VBA programming language has been developed to help the company to keep track of the inventory and find the optimum insurance stock level for ordering new goods.
Description
Citation
MIKSA, M. Matematické a statistické metody pro podporu vývoje softwarových aplikací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lukáš Novák, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D.: Jaké metody jste použil pro analýzu problému? Neměly by být stěžejní částí práce a tedy i prezentace, když jsou zakotvené v názvu práce? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO