Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se věnuje problematice posouzení informačního systému společnosti Vinařství Soška s.r.o. a návrhu na jeho zlepšení. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část je zaměřena na teoretická východiska práce, následuje analýza společnosti, jejího okolí a informačních systémů. Poslední část předkládá návrhy na zlepšení informačního systému společnosti a volbu konkrétního řešení společně s ekonomickým zhodnocením.
This Master‘s thesis aims to provide an assessment of the information system of the company Vinařství Soška s.r.o. and a proposal for its improvement. The work is divided into three main parts. The first part deals with the theoretical basis of the work, followed by an analysis of company itself, its environment and information systems. The last part provides proposals for improvements of the company's information systems and with the specific solution together with economic evaluation.
Description
Citation
HROMADA, D. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího: Jak je řešeno zabezpečení a zálohování dat? Zodpovězeno doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D.: Jaký je Váš vstah s ke společnosti uvedené v závěrečné práci? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO