Návrh Plánu obnovy pro infrastrukturu podnikatelské fakulty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem plánu obnovy při katastrofě pro serverovnu Ústavu informatiky fakulty podnikatelské při VUT v Brně. V první části jsou popsána teoretická východiska jednotlivých částí plánu obnovy, která slouží jako podklad pro samotný návrh. V druhé části práce je uveden popis serverovny Ústavu informatiky a vše, co se týče jeho IT aktiv. Třetí část se zabývá samotným návrhem plánu obnovy při katastrofě, který bude sloužit jako vnitřní směrnice školy a podklad pro dokument o systému řízení kontinuity činností.
This diploma thesis deals with the proposal of a “Disaster Recovery Plan” for the Informatics department at BUT’s Faculty of Business and Management. The first part consists of theoretical basis of crucial parts of disaster recovery plan, which is the very foundation for the proposal itself. The second part follows up with a description of the server room of the Informatics department, in particular its IT equipment. The third part deals with the very disaster recovery plan proposal which will function as a school code regulation and a foundation for a Business Continuity Management System document.
Description
Citation
SRNEC, J. Návrh Plánu obnovy pro infrastrukturu podnikatelské fakulty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-18
Defence
Otázky vedoucího Lze využít pracovní sílu na plný úvazek dle doporučení v práci také na jiné oblasti v rámci zavedení ISMS na fakultě? Zodpovězeno Otázky oponenta Navrhněte přístup k aktualizaci DR plánu infrastruktury poté, co fakulta rozhodne o pořízení naftového generátoru pro potřebu zálohy serverovny P278. Zodpovězeno doc. Ing. Miloš KOCH, CSc.: Je dle tvého názoru relaistické, tento návrh zrealizovat? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO