Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce zpracovává analýzu informačního systému základní školy a návrhu změn. Práce se skládá z tří částí, první část je o teorii, kterou je potřeba znát pro pochopení problematiky. Druhou částí je analýza informačního systému a samotné společnosti. Závěrečná část obsahuje návrh změn, které mají zlepšit fungování školy z pohledu informačních technologií.
The diploma thesis processes analysis of information system of the primary school and proposal of modifications. The thesis consists of three parts, first part is about theory you need to know to understand the issue. The second part is the analysis of the informational system and the company itself. The final part contains a proposal of modifications to improve the functioning od the school in terms of information technologies.
Description
Citation
HAVLÍČEK, S. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Otázky vedoucího: Co zahrnuje finanční kalkulace na str. 60? Zodpovězeno Jaké jsou přínosy navrženého řešení? Zodpovězeno Otázky oponenta: Upřesněte tedy skutečnosti související se vzorkem dat při kvantitativním výzkumu - jedná se o zpracování primárních dat? Zodpovězeno Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: V jakých jednotkách se uvádí pravděpodobnost? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO