Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem, tvorbou a implementací webové aplikace pro online hlasování ve společnosti IS4U. Práce je rozdělená na tři části. V první části práce jsou popsány teoretické základy a východiska využité pro praktickou realizaci práce. Druhá část analyzuje současný stav firmy, jejího informačního systému a zákazníků a mapuje kritéria pro vytvoření webové aplikace. Poslední část se zabývá samotnou realizací nové webové aplikace a zhodnocením dosažených výsledků. Nová webová aplikace zjednodušuje a zabezpečuje hlasování uživatelů.
The main goal of the diploma thesis is to design, create, and implement the web application for online voting in the company IS4U. The thesis is divided into three parts. The first part describes the theoretical foundations required for the practical implementation. The second part analyzes the current state of the company, its information system, customers, and criteria for creating a web application. The last part deals with the implementation of the new web application and evaluates the achieved results. The web application simplifies and secures voting by its users.
Description
Citation
BROTHÁNEK, F. Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno doc. Novotný - Jaký je systém vkládání hlasujících? - odpovězeno doc. Novotný - Jak je zajištěno šifrování a jak je ošetřena bezpečnost? - odpovězeno RNDr. Chvátalová - Setkal jste se při zpracování Vaší práce s nějakým problémem? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO