Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací řešení převedení firemní softwarové aplikace do mobilní a webové podoby. Pilíře práce stojí nejen na zefektivnění firemních procesů, ale také na zachování otázky informační a kybernetické bezpečnosti. Výsledkem by měl být systém, který přinese inovativní a pohodlné řešení, časovou a finanční úsporu.
The master’s thesis is focused on the design and creation of a solution for converting company’s software application into the mobile and web form. The main goal is make business processes more efficient and maintain information and cyber security. The result should be a system that brings an innovative and convenient solution, time and financial savings.
Description
Citation
ZAVADILOVÁ, P. Návrh, tvorba a implementace softwarové aplikace ve firemním prostředí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Otázky vedoucího: Jaké jsou kritické faktory pro úspěch realizace navrženého řešení? Zodpovězeno doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Víte, že veškeré uvedené analýzy, které jste uvedla ve vaší práci se dají kvantifikovat? Zodpovězeno Ing. Petr Sedlák: S kým jste konzultovala bezpečnostní prvky uvedené ve vaší práci? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO