Využití metod projektového managementu ve firmě v době pandemie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca je zameraná na využitie metód projektového managementu vo firme počas pandémie. Cieľom je vytvoriť návrh projektu na vytvorenie a propagáciu novej firemnej webstránky s plnohodnotným internetovým obchodom za účelom zvýšenia predaja výrobkov. V teoretickej časti sú popísané jednotlivé pojmy a metódy, ktoré sú využívané v analytickej a návrhovej časti. V analytickej časti je spracovaná analýza firmy. Na základe získaných informácií o firme je vypracovaný návrh projektu s využitím metód projektového managementu.
The diploma thesis is focused on the use of project management methods in the company during a pandemic. The aim is to create a project proposal for the creation and promotion of a new company website with a full-fledged online store in order to increase product sales. The theoretical part describes the individual concepts and methods that are used in the analytical and design part. The analysis of the company is processed in the analytical part. Based on the information obtained about the company, a project proposal is developed using project management methods.
Description
Citation
KRIŽKA, D. Využití metod projektového managementu ve firmě v době pandemie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Otázka vedoucí – odpovězeno Otázka oponent – odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO