Návrh a tvorba mobilní aplikace pro platformy Android a iOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a vytvořením prototypu mobilní aplikace pro operační systémy Android a iOS. K realizaci byl vybrán framework React Native, který umožňuje multiplatformí vývoj. Aplikace je zaměřena na vhodné zobrazení dat z prodeje rukodělných výrobků na webovém portálu Fler.
The thesis deals with design and implementation of prototype of mobile application for Android and iOS operating systems. Framework React Native was chosen for realization because it allows multiplatform development. Application focuses on data visualization from sales of handmade products on Fler web portal.
Description
Citation
RYBNIKÁŘOVÁ, H. Návrh a tvorba mobilní aplikace pro platformy Android a iOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Novotný - Na základě čeho jste zvolila spojitý graf u statistik Vaší aplikace? - odpovězeno RNDr. Chvátalová - Myslíte si, že Vás vzorek v dotazníku je reprezentativní? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO