Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na praktické využití metod a nástrojů projektového managementu ve vybrané společnosti. Cílem diplomové práce je vytvořit projekt pro implementaci informačního systému. Úvodní část této práce se zabývá teoretickými východisky dané problematiky a pokrývá všechny fáze projektu. Následující část je zaměřena na analýzu současného stavu společnosti. Poslední část se věnuje samotnému projektu, kdy výstupem práce je sestavený projekt pro implementaci informačního systému.
The diploma thesis is focused on the practical use of project management methods and tools in a selected company. The aim of the diploma thesis is to create a project for the implementation of an information system. The introductory part of this work deals with the theoretical basis of the issue and covers all phases of the project. The next part is focused on the analysis of the current state of the company. The last part of the thesis is devoted to the project itself, where the output of the thesis is a compiled project for the implementation of an information system.
Description
Citation
FLIEGEROVÁ, L. Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Otázky oponenta: 1. Na jaké parametry byl v aplikaci MS Project nastaven kalendář projektu (pracovní týdny, výjimky) při zpracování časové analýzy projektu a proč nebylo této aplikace využito rovněž pro plánování zdrojů a nákladů? Zodpovězeno 2. Z jakých podkladů jste vycházela při návrhu opatření proti rizikům? Zvažovala jste rovněž parametry efektivita a náklady na opatření? Zodpovězeno Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: Jaký vztah je mezi rozptylem a směrodatnou odchylkou? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO