Návrh mobilní aplikace Yourcut a její nasazení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření aplikace Yourcut pro zefektivnění služeb oboru Holičství a kadeřnictví. Hlavním cílem této práce je tedy aplikaci vytvořit a nasadit do chytrého zrcadla, sestrojeného přímo k potřebám aplikace. Celou práci lze rozložit do tří částí. V první části se čitatel seznámí s veškerými technologickými předpoklady, které je potřeba znát k tomu, aby celou práci pochopil. Druhá část popisuje a analyzuje. Souhrnně seznamuje s problémy spojenými s vytvářením aplikace a všemi technickými a technologickými předpoklady, aby aplikace byla správně vytvořena. Poslední část popisující vytvoření aplikace, spolu se sestrojením chytrého zrcadla a jejich nasazení.
The master's thesis focuses on the creation of the Yourcut application for streamlining the services of barbering. The main goal of this work is to create an application and deploy it in a smart mirror, built directly to the needs of the application. The whole work can be divided into three parts. In the first part, the reader gets acquainted with all the technological prerequisites that need to be known in order to understand the whole work. The second part describes and analyzes. It summarizes the problems associated with creating an application and all the technical and technological prerequisites for the application to be created correctly. In the last part there is a description of the application creating, along with the construction of a smart mirror and their deployment.
Description
Citation
KALLAB, K. Návrh mobilní aplikace Yourcut a její nasazení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-18
Defence
Otázky oponenta: Jak jste změřil časovou úsporu jednotlivých činností (tabulka/obrázek 27), když zatím nemáte dokončenou mobilní aplikaci? - odpovězeno Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc: Chápu to správně, že aplikaci budete nabízet svým zákazníkům? - odpovězeno Jakým spůsobem zvažujete propagaci vaší aplikace? - odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Jak jste uchopil business model KANVAS? Proč máte business model KANVAS v analytické části (když je tam jenom teoretický popis)? Co modelem KANVAS sledujete? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO