Vývoj aplikace pro správu objednávek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřená na návrh a tvorbu aplikace pro správu objednávek poledních menu. Práce zahrnuje teoretický základ, analýzu současné situace a návrh aplikace pro správu objednávek. Aplikace je vytvořena s ohledem na požadavky uživatelů a jejím účelem je zvýšit efektivitu práce.
The master‘s thesis is focused on the design and creation of an application for administration of lunch orders. The thesis includes a theoretical basis, analysis of the current situation and design of the application for orders administration. The application is created with regard to user requirements and its purpose is to increase work efficiency.
Description
Citation
SLOMEK, T. Vývoj aplikace pro správu objednávek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-18
Defence
Otázky oponenta: Jakým způsobem by jste doporučil provádět zálohování dat u Vámi navrhovaného řešení? - odpovězeno Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc: Jak často by mělo být zálohování prováděné a proč by jste zvolili zrovna OneDrive ako nástroj na provádění zálohování dat u Vámi navrhovaného řešení? - odpovězeno Jak by jste provedl porovnání více metod zálohování (metoda)? Jak by jste to zhodnotil? - odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Jak jste prováděl průzkum? - odpovězeno Jaký vztah má vyvojář s danou firmou? - odpovězeno Ing. Petr Dydowicz, Ph.D.: Víte mi popsat negativa cloudového řešení? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO