Návrh procesní řízení zakázky ve vybrané organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na procesní řízení zakázky ve společnosti Pemax Print s r.o., jejíž činností je polygrafická výroba. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy týkající se výroby, jakosti a procesu. Analýza současného stavu je věnována představení společnosti a popisu průběhu zakázky. Závěrečná část uvádí návrhy, které přispěji k optimalizaci průběhu zakázky.
The bachelor’s thesis is focused on the process management of an order in a selected company Pemax Print, s r. o., whose activity is printing production. Technical terms of production, quality and process are explained in the theoretical part. The analysis of the current state is devoted to an introduction of the company. The final part contains proposals which will contribute to the optimalization of order process.
Description
Citation
HLUŠTÍKOVÁ, T. Návrh procesní řízení zakázky ve vybrané organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího: Zdůvodněte svůj pohled na realizaci předložených oblastí z pohledu návazností a to jak časových, tak i ekologických. - odpovězeno Otázky oponenta: Při SWOT analýze v části hrozby uvádíte konkurenci. Kterou konkrétní konkurenci máte na mysli? - odpovězeno To že má prezentovaná společnost čtyři výrobní fáze není v souladu s popisovanou teorii v úvodu práce. Dokážete se s tímto rozdělením na čtyři fáze ztotožnit? Pokud ano, proč? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D.,MBA V Ganttově diagramu uvádíte dobu jednání se zákazníkem 3 dny, není to příliš dlouho? - odpovězeno Uvažuje firma o zažádání dotací z EU? - odpovězeno Navrhla byste nějakou další certifikaci prezentovaného laku? - odpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D Jsou schopni konkurenti spolupracovat? - odpovězeno Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D Jak byste propagovala zmíněný lak? -odpovězeno Drobné připomínky ke SWOT.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO