Návrh procesní řízení zakázky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řešením a analýzou průběhu zakázky ve společnosti Teknia Uhersky Brod, a.s., která se zabývá výrobou plastových dílu pomocí vstřikování. V první části práce je představena společnost, následně jsou popsána teoretická východiska práce k dané problematice. V praktické části je provedena analýza zakázky a okolí podniku (vnitřního i vnějšího). Pro zjištěné slabé stránky jsou dále navrhnuta řešení, která by měla vést k odstranění těchto nedostatků. V závěru práce jsou popsány podmínky realizace a přínosy navržených řešení.
This bachelor's thesis deals with the solution and analysis of the order process in the company Teknia Uhersky Brod, a.s., which deals with the production of plastic parts by injection molding. The first part of the thesis introduces the company, then describes the theoretical basis of the work on the issue. In the practical part, an analysis of the order and the business environment (internal and external) is performed. For the identified weaknesses are further designed solutions, which should lead to the elimination of these shortcomings. The conclusion describes the conditions of implementation and benefits of proposed solutions.
Description
Citation
KRAMÁŘ, M. Návrh procesní řízení zakázky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázka vedoucího: Popiště realizace návrhů z pohledu posloupnosti možných činností pro zavedení do praxe. - odpovězeno částečně Otázka oponenta: Objasněte propojení/komunikaci navrhovaného APS systému s MS Projectem, které jak tvrdíte, má eliminovat manuální zadávání informací do systému? doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D.,MBA Jak se díváte na pokles produkce v automotive, jak to ovlivní firmu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO