Marketingový mix podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Daná bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem maloobchodu s hospodářskými potřebami ve městě Bzenec. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na problematiku podstaty marketingu, marketingového řízení, marketingového mixu, mikroprostředí a na marketingový výzkum. Analytická část je zaměřena na analýzu stávajícího marketingového mixu, analýzu mikroprostředí a dotazníkové šetření. Na analytickou část navazuje část návrhová, ve které jsou navrženy změny marketingového mixu na základě analýz, které by měly vést k větší spokojenosti zákazníků a prosperitě obchodu.
The bachelor thesis deals with the marketing mix of retail with homesteader’s supplies in the town of Bzenec. The theoretical part of the bachelor thesis is focused on the issues of marketing, marketing management, marketing mix, microenvironment and marketing research. The analytical part is focused on analysis of the existing marketing mix, analysis of microenvironment and questionnaire investigation. The analytical part is followed by the design part, in which changes to the marketing mix are proposed based on analyses, which should lead to greater customer satisfaction and business prosperity.
Description
Citation
HLAVÁČOVÁ, N. Marketingový mix podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího: Prezentovala jste své návrhy společnosti, pokud ano, jak je na jejich realizaci nahlíženo? Kdyby společnost musela vybrat jen některé z Vašich návrhů, jaké byste prioritě doporučila a proč? - odpovězeno Máte představu o možném časovém plánu Vámi navržených návrhů? - odpovězeno Našla byste nějaká rizika, která by se mohla objevit při plnění Vašich návrhů a je možné je nějak eliminovat? - odpovězeno Otázky oponenta: Jak je podle Vás možné motivovat zákazníky k vyplnění dotazníků a zvýšit tak počet respondentů a tím i vypovídací schopnost šetření? - odpovězeno Kolik času podle Vás zabere grafickému designérovi návrh akčního letáku o formátu A5? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D.,MBA Jedná se o rodinou firmu, uvažovala jste ve SWOT matici tento faktor? - odpovězeno Navrhujete snížení sortimentu v prodejně, neuškodí to spíše podniku? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO