Studie proveditelnosti nabídky služby čištění venkovních žaluzií

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca je štúdiou realizovateľnosti ponuky služby čistenia vonkajších žalúzií formou živnostenského podnikania. Práca pozostáva z teoretickej, analytickej a návrhovej časti. V prvej časti sú spracované teoretické východiská práce. V analytickej časti je vypracovaný prieskum daného trhu, jej súčasťou je aj vlastný marketingový výskum. V návrhovej časti je vypracovaný plán pre ponuku spomínanej služby, ktorý vychádza z poznatkov daného podnikateľského odvetvia. Výstupom štúdia bude zistenie o realizovateľnosti podnikateľskej myšlienky.
The bachelor's thesis is a feasibility study of offering cleaning services for external blinds in the form of trade. The thesis is divided into theoretical part, analytical part and proposal. The first part deals with the theoretical basis of the thesis. The analytical part includes a market survey and my own marketing research. The proposal is a plan for the offer of the mentioned service, which is based on the knowledge of the specific business field. The main output of the study is to figure out the potencial for the realisation of the business idea.
Description
Citation
BOGNÁR, L. Studie proveditelnosti nabídky služby čištění venkovních žaluzií [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno prof. Koráb: Jak moc velká bariéra existuje pro vstup na český, respektive slovenský trh? Existují takové stroje i na vnitřní žaluzie? - odpovězeno Ing. Schuller: V práci na str. 40 máte "reakci na e-mail", máte to uvedené i v časových jednotkách? Co znamená krátké a dlouhé období v rámci té reakce na e-mail? - odpovězeno Ing. Videcká: Dají se přidávat do vody nanočistící prostředky? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO