Návrh zdokonalení marketingového mixu společnosti Duostav KB s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem pro zlepšení marketingového mixu stavební společnosti Duostav KB s.r.o. V celé bakalářské práci jsem postupoval podle teoretických východisek, které jsou uvedené v teoretické části. Následně jsem provedl analýzu marketingového mixu, marketingového prostředí a managementu stavební firmy Duostav KB s.r.o. Na základě výstupů z provedené analýzy současného stavu jsou podány návrhy na zlepšení marketingového mixu.
The bachelor thesis focuses on proposal to improve the marketing mix of the construction company Duostav KB s.r.o. Throughout the bachelor thesis I followed the theoretical foundations that are mentioned in the theoretical part. Then I analyze the marketing mix, marketing environment and management of construction company Duostav KB Ltd. Based on the outputs of the analysis of the current situation, proposals are made to improve the marketing mix.
Description
Citation
KLIMECKÝ, F. Návrh zdokonalení marketingového mixu společnosti Duostav KB s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - Vaše zdroje nejsou v souladu se směrnicí pro citace. Studoval jste ji? Částečně zodpovězeno. Jaká je jiná možnost získání řemeslníků? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Uvádíte návrh "Zvýšení marží". Komu se budou zvyšovat marže? Částečně zodpovězeno. Jsou vysoké marže z dlouhodobého hlediska udržitelné ve stavebnictví? Zodpovězeno. Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. - Uvádíte návrh "Označení oděvu". Analyzoval jste, zda tento návrh je přínosný v odvětví? Jedná se o Vaše odhady částek? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO