Návrh marketingové kampaně pro nový výrobek vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh marketingové kampaně pro domácí bateriové uložiště AES, pro společnost FENIX Trading s.r.o., člena skupiny FENIX GROUP a.s., která se zabývá marketingovými záležitostmi skupiny. Kampaň vychází z výstupů provedených analýz aktuální situace společnosti a zadání společnosti samotné. Na konci práce je také uvedeno doporučení pro zhodnocení efektivnosti kampaně.
The bachelor's thesis focuses on the design of a marketing campaign for home battery storage AES, for the company FENIX Trading s.r.o., a member of the group FENIX GROUP a.s., which deals with marketing matters of the group. The campaign is based on the outputs of analyzes performed on the current situation of the company and the assignment of the company itself. At the end of the thesis there is also a recommendation for evaluating the effectiveness of the campaign.
Description
Citation
TOMÁŠEK, V. Návrh marketingové kampaně pro nový výrobek vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. - Jaká je návratnost investice? Zodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - V rámci environmentálních faktorů je uvedeno, co vše získala společnost. Jaké jsou obecné trendy ve vztahu k domácnostem? Je dostatečná využitelnost těchto technologií v ČR? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Vysvětlete zařazení kapitol segmentace trhu, analýza 7S a vyjednávací síly zákzaníků a dodavatelů v analytické části práce. Zodpovězeno. Čím máte podložen údaj, že společnost prodá 30 bateriových uložišť? Zodpovězeno. Co je výstupem analýzy SWOT? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO