Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na její zvýšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků bezobalového obchodu NEBALENKA. Teoretická část práce je zaměřena na objasnění základních pojmů souvisejících s marketingovým výzkumem. V praktické části je provedena analýza podniku a získané informace z dotazníkového šetření jsou zpracovány a podrobně vyhodnoceny. Na základě výsledků tohoto výzkumu jsou navržena příslušná opatření a strategie vedoucí ke zvýšení úrovně spokojenosti zákazníků.
This bachelor‘s thesis deals with an analysis of customer satisfaction of zero-waste shop NEBALENKA. The theoretical part is focused on explaining the basic concepts related with marketing research. In the practical part is realized analysis of the company and obtained information from questionnaire survey is evaluated in detail. Based on the results of this research are recommended appropriate measures and strategies leading to increase a customer satisfaction.
Description
Citation
FAJTOVÁ, K. Analýza spokojenosti zákazníků a návrhy opatření na její zvýšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
otázky vedoucího - částečně zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - V práci jste využila index spokojenosti zákazníka. Zpracovávala jste spokojenost zákazníka na straně služby a na straně zboží? Zodpovězeno. Na jakém principu funguje e-shop s bezobalovým zbožím? Zodpovězeno. Ing. Josef Veselý, CSc. - Jaké jsou nejvýznamnější položky v rámci legislativy ve vnější analýze? Zodpvovězeno. Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. - V PEST analýze uvádíte rostoucí mzdy zaměstnanců. Opravdu se do této analýzy řadí tato položka? Částečně zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Jakým způsobem jste stanovila vzorek 74 zákazníků pro následující analýzu? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO