Nabízím/hledám místní pomoc. Jak tyto lidi propojit efektivně a bezpečně?

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cielom tejto bakalarskej prace je navrhnut system, ktory bude spajat ludi vyhladavajucich pomoc s tymi, ktori ju potrebuju, so zameranim na efektivitu pouzitia a motivacie uzivatelov vyuzitim gamifikacnej techniky. System umoznuje pridavanie inzeratov, zahajenie spoluprace uzivatelov, pridavanie hodnoteni ostatnym uzivatelom a dalsie. Vysledny webovy system je implementovany s vyuzitim modernych technik pre tvoru webov. Vysledkom prace je implementovany prototyp, ktory je vyhodnoteny uzivatelskym testovanim.
The aim of this bachelor thesis is to design a system that will connect people seeking help with those who need it, focusing on the effectiveness of use and motivation of users using gamification techniques. The system allows you to add contribution, start user collaboration, add ratings to other users and more. The resulting web system is implemented using modern web design techniques. The output of the work is an implemented prototype, which is evaluated by user testing.
Description
Citation
KOHÚTOVÁ, A. Nabízím/hledám místní pomoc. Jak tyto lidi propojit efektivně a bezpečně? [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další upřesňující otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Konzultovali ste svoje riešenie s nejakou dobrovoľníckou organizáciou (napr. Skaut, Červený kríž a pod.)? Čo ste sa prípadne dozvedeli o ich potrebách? Aké podobné riešenia pre podporu dobrovoľníctva ste analyzovali? Aké majú hlavné výhody či nevýhody oproti vášmu riešeniu? Plánujete reálne nasadenie? V závere uvádzate "... je potrebné vyriešiť napríklad to, aby užívatelia nepridávali nenávistné alebo nevhodné recenzie užívateľom navzájom." Ako by ste to chceli vyriešiť?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO