iOS aplikace pro sledování sportovních výkonů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem, implementací, propojením, testováním a praktickým využitím mobilní aplikace pro iOS a podpůrné webové aplikace.     Analyzoval jsem, jaký účinek má hudba na sport a navrhl a implementoval vhodnou mobilní aplikaci umožnující uživatelům získávat data ze svých aktivit, hudebních přehrávačů a sledovat, jaký vliv na ně měla hudba. V návrhu i implementaci byl kladen důraz na použitelnost, rozšířitelnost a synchronizaci s cloudovým úložištěm. Proto byla vytvořena i webová aplikace, umožnující sledování výsledků naměřených na mobilu odkudkoliv.
This work discusses design, implementation, connection, testing and practical use of mobile application for iOS and supporting web application.     I have analyzed the effects of music to sport and designed and implemented a fitting mobile application allowing users to collect data from their activities, music players and see the effects of music on them. During design and implementation, I have emphasised usability, expandability and synchronization with cloud storage, for this reason I have created a web application, allowing users to monitor their results captured from mobile anywhere.
Description
Citation
HORT, J. iOS aplikace pro sledování sportovních výkonů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Matěj Grégr, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Dana Hliněná, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Přehledně prezentujte, jak jste aplikaci ověřil a jaké případy použití jste experimentálně vyhodnotil. Komise, například: Kde je sledování/vyhodnocení vlivu "hudby"? Komise, například: Doplnění vysvětlení k obr. 6.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO