Webová aplikace pro správu univerzitních projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalařská práce se zabývá návrhem, implementací a testováním webové aplikace pro správu a řízení univerzitních projektů. Aplikace umožnuje uživatelům vytvářet, sledovat a upravovat jednotlivé projekty. Běh a stav projektů je reprezentován pomocí Ganttova diagramu. Aplikace je implementována v jazyce JavaScript a je rozdělená na dvě časti - server a klient. Server běží na platformě Node.js s použitím rozhrání Express.js a databáze MongoDB. Klientská část aplikace je implementována pomocí JavaScript knihovny React.
This bachelor thesis deals with the design, implementation and testing of a web application for the administration and management of university projects. The application allows users to create, monitor and edit the projects. The progress and status of projects is represented by a Gantt Chart. The application is implemented in JavaScript and is divided into two partsserver and client. The server runs on the Node.js runtime environment using the Express.js interface and the MongoDB database. The client part of the application is implemented using the React JavaScript library.
Description
Citation
SHAPOCHKIN, V. Webová aplikace pro správu univerzitních projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: 1) Popište rozdíly mezi řízením programu a projektovým řízením. 2) Proč jste zvolil pro realizaci IS uvedené technologie? 3) Proč jste zvolil NoSQL DB?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO