POHYB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Bakalářská práce zkoumá dynamiku pohybu člověka v interakci se sportovním náčiním ve vztahu k radosti z pohybu. Součástí tvůrčího procesu je objevování vlastní motivace k pohybu. Nově nabyté poznatky využívá při experimentování s různými pohybovými prostředky. Výsledke práce je nová sportovní aktivita a nové sportovní náčiní.
The bachelor's thesis examines the dynamics of human movement in interaction with sports equipment in relation to the joy of movement. Part of the creative process is discovering one's own motivation to move. It uses the newly acquired knowledge when experimenting with various means of movement. The result of the work is a new sports activity and new sports equipment.
Description
Citation
STRACH, A. POHYB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Design
Comittee
Mgr. Martin Mazanec, Ph.D. (předseda) Julie Bena (člen) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) doc. MgA. Jan Šrámek, Ph.D. (člen) MgA. Jakub Jansa (člen) doc. Mgr. Jan Zálešák, Ph.D. (člen) MgA. Karolína Kohoutková (člen) Lukáš Likavčan (člen) MgA. Adéla Součková (člen) MgA. Pavel Sterec, Ph.D. (člen) MgA. Ondřej Tobola (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba byla zahájena prezentací studenta – představením projektu. Následně jsou přečteny posudky vedoucího a oponenta (v zastoupení), oba kladně hodnotící přístup i výstup práce. Student následně reaguje na dotazy z posudků a je zahájena rozprava. Ta je rovněž vedena v pozitivním duchu, oceněna je celková instalace, do které je návrh produktu zasazen. Dotazy směřují k dalšímu postupu spojenému se zahájením výroby produktu. Student argumentuje pohotově.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO