Návrh řešení instalace solárních panelů na firemním objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zpracování návrhu fotovoltaické elektrárny na firemní objekt. Práce obsahuje teoretickou část, kde popíšu jednotlivé pojmy, které se zaměřením práce souvisí. V praktické části si ukážeme návrh zpracování a konečné výsledky při instalaci projektu.
This bachelor project focuses on the design of photovoltaic power plants for a company. The thesis contains a theoretical part. Where i describe the individual concepts that focus on related work. In the practical part I will show you the design of photovoltaic power plant and the final results of the project installation.
Description
Citation
VEJCHODA, M. Návrh řešení instalace solárních panelů na firemním objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - V práci chybí popisy jednotlivých schémat a tabulek. Částečně zodpovězeno. Proč je klesající výroba? Jaké jsou predikce na změnu podmínek slunečního svitu na Znojemsku, event. v ČR? Částečně zodpovězeno. Jaké postavení zaujímají výrobci české fotovoltaiky mezi celosvětovými výrobci? Nezodpovězeno. Ing. Josef Veselý, CSc. - Kde jste čerpal informace o stanovení výkonu (délka slunečního svitu, apod.)? Zodpovězeno. Rozdíl mezi cenou dodávanou do sítě a cenou za kterou nakupuje firma. Jaká je výše ceny, kterou inkasujete? Částečně zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Na základě jakých dat jste počítal ekonomické vyhodnocení? Částečně zodpovězeno. Kdo je koncovým zákazníkem? Nezodpovězeno. Práce se jmenuje Návrh řešení instalace. Cílem BP je ekonomické zhodnocení, kalkulace. Cíl neodpovídá názvu práce. Nezodpovězeno. Částky v kalkulaci, jsou zde zahrnuty mzdy dělníků? Zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Zadání práce neodpovídá zpracování práce. Absence metodiky práce. Proč není dodržena struktura práce dle zadání? Nezodpovězeno. Definujte teoretická východiska práce. Zodpovězeno. Co je analytická část práce? Co je cílem analýzy a jaké metody jste použil? Kde je vyhodnocení analýzy? Zodpovězeno s výhradami. Kde jste našel diskontní sazbu? Kde je metodika výzkumu, kde je zdroj? Zodpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO