Proces nákupu výrobního podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na proces nákupu ve zvoleném výrobního podniku. V práci se podrobně zabývám jednotlivými částmi nákupního procesu. V první části jsou základní teoretické podklady a pojmy. Další část popisuje současnou situaci a analyzuje problém. V poslední části jsou uvedeny návrhy na zrychlení nákupního procesu a jejich přínosy.
The bachelor thesis is focused on the process of purchasing in a selected manufacturing company. In this thesis I focused closely on the individual parts of the purchasing process. The first part summarizes the basic theoretical background and terms. The next part describes the curerent situation and analyses the problem. The last part presents proposals how to accelerate the purchassing process and their benefits.
Description
Citation
ŠURÍK, J. Proces nákupu výrobního podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - Uvádíte schémata ve své práci. Kde by se však v práci měly zobrazovat celostránkové objekty? Zodpovězeno. Minimální rozsah je opravdu minimální. Podle jakých kritérií se hodnotí dodavatelé? Zodpovězeno. Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. - V ekonomickém zhodnocení uvádíte celkové náklady 270.000 Kč. Prosím vysvětlete. Zodpovězeno. Kdo profituje z Vašeho návrhu? Zodpovězeno. Existují negativní důsledky Vašeho návrhu? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO