Zdaňování vybrané kategorie příjmů - návrhy a doporučení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci daňové povinnosti fiktivní fyzické osoby. Teoretická část práce se bude zabývat vysvětlením pojmů týkajících se daní, daňové optimalizace, právních forem podnikání, zdravotního a sociálního pojištění a odpisů. V analytické části bude představen subjekt, jehož daňová povinnost se bude optimalizovat.
The bachelor thesis is focused on optimizing the tax liability of a fictitious natural person. The theoretical part of the thesis will deal with the explanation of concepts related to taxes, tax optimization, legal forms of business, health and social insurance and depreciation. The analytical part will introduce the entity whose tax liability will be optimized.
Description
Citation
KUNDEROVÁ, P. Zdaňování vybrané kategorie příjmů - návrhy a doporučení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) JUDr. Ing. Jan Kopřiva, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Michala Strnadová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Ing. Zuzana Křížová, Ph.D.: Uvedla jste, že podnikatel má 3 děti, jaké budou příjmy podnikatele v průběhu roku? Odpovězeno částečně. prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: Uvedla jste, že podnikatel vyhrál soutěž, jakou? Také jste uvedla, že se jedná o návrhy k maximalizaci zisku, skutečně? Dále jste zmínila, že s.r.o. má lepší jméno a důvěryhodnost, vysvětlete. Bude banka považovat za důvěryhodnější s.r.o. nebo OSVČ? Odpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO