Řízení pohledávek v obchodní korporaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku pohledávek z obchodních vztahů ve vybrané obchodní korporaci. Specifikuje dosavadní způsoby řízení pohledávek a v návaznosti na výsledky finančních a dalších specifických analýz navrhuje obchodní korporaci nový, případně upravený postup, jež by měl přispět k zefektivnění systému a eliminaci rizik spojených s pohledávkami.
The bachelor thesis is focused on the issue of receivables from business relations in a selected business corporation. Specifies existing methods of receivables management and in connection with the financial and other specific analyses proposes new or modified procedures which should contribute to streamline the system and eliminate risks associated with receivables.
Description
Citation
KOTLÁNOVÁ, V. Řízení pohledávek v obchodní korporaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Vítězslav Irein (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-21
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno Otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Vítězslav Irein Kolik faktur vystavují v průběhu roku? Kolik zaměstnanců by bylo třeba při navrhovaném řešení? - zodpovězeno Kolik pohledávek končí v poslední fáze? - zodpovězeno Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. Nebylo by náročné pro jednoho zaměstnance spravovat takové množství pohledávek po splatnosti v rámci navrhovaného řešení? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO