Kreativní centrum – Kopřivnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Kopřivnice jako město, které se probouzí z minulosti. Nachází se zde spousta míst s potenciálem stát se kvalitním místem pro kulturu, obchod nebo bydlení. Návrh se nachází v blízkosti centra Kopřivnice, kde je vhodné místo pro Kreativní centrum. Využití potenciálu starých průmyslových továrních hal, kterým jsou dány nové funkce užívání. Návrh Kreativního centra jako místa pro kulturu, vzdělání, tvoření a také zábavu. Centrum s výstavní galerií, kavárnou, kancelářemi, dílnou a místem pro trávení volného času. V blízkém okolí se nachází hala přetvořená na loftové byty a také návrh nové výstavby s dalšími byty, obchody a parkem s vodní nádrží.
Kopřivnice as a town that is waking up from the past. There are many places with a potential to be a quality place for a culture, bussines or housing. The project is located near the centre of Kopřivnice, where is a suitable place for the Creative centre. The design uses the potential of old industrial factory halls, which are given new functions of use. The Creative centre as a place for a culture, education, creating and also for fun. The centre with an art gallery, cafe, offices, workshop and place for freetime activity. Close the centre is conversioned hall with new loft apartments and also a new development with apartments, shops and park with water reservoir.
Description
Citation
MŽIKOVÁ, M. Kreativní centrum – Kopřivnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Blažek Lukáš (předseda) Ing. arch. Václav Kocián (člen) Ing. arch. Jan Pospíšil (člen) Ing. arch. Pavel Martinka (člen) Ing. Marek Dostál (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO