Centrum prevence, Masarykův onkologický ústav v Brně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem Centra prevence a rozšířením Kliniky radiační onkologie na okraji areálu Masarykova onkologického ústavu v Brně. Projekt dotváří skladbu jednotlivých pavilonů, reaguje na plánovanou zástavbu v okolí a vytváří nový veřejný prostor s výhledy na Brno i vzdálenější panorama Pálavy. V rámci projektu bylo uvažováno i možné fázování výstavby – nejprve Centrum prevence s možnou budoucí dostavbou Protonového centra.
The subject of the diploma thesis is a project of Centre for Prevention and an extension of the Clinic of Radiational oncology on the edge of Masaryk Memorial Cancer Institute in Brno. The project completes pavilions composition. It responses to the future development designed in nearest surrounding. The project creates a new public space with a view towards Brno and the Pálava area. The project also proposes a sequential building – the Prevention centre at first and the Proton centre later.
Description
Citation
BLECHOVÁ, L. Centrum prevence, Masarykův onkologický ústav v Brně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Jitka Ressová (předseda) Ing. Miroslav Pospíšil (člen) Volf Petr (člen) MgA. Ing. arch. Vojtěch Jemelka (člen) Ing. Zdeněk Vejpustek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO