Ochrana osobních údajů u poskytovatele hostingu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Táto bakalárska práca sa sústredí na ochranu osobných údajov vo firme, ktorá poskytuje registráciu domén a hosting. Pôjde o analýzu možných stretov s osobnými údajmi ako zákazníkov, uchádzačov o zamestnanie a obchodných partnerov, a bude sa opierať o nové zákony o ochrane osobných údajov, ktoré sa implementujú do vnútorných predpisov firmy tak, aby nebola právne napadnuteľná.
This bachelor thesis focuses on personal data protection in a company that provides domain registration and hosting. It will be an analysis of possible encounters with personal data of customers. job seekers and business partners, and it will rely on the new laws on personal data protection and implement them into the company's internal regulations so that it is not legally challengeable.
Description
Citation
JURICOVÁ, S. Ochrana osobních údajů u poskytovatele hostingu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) Ing. Petr Sedlák (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky vedoucího: Přesto, že organizace předpokládá implementaci za pomoci externího subjektu, uveďte odhad potřebného času a nákladů na implementaci Vašich návrhů. Zodpovězeno Otázky oponenta: Prečo ste neuviedli stret ľudského faktoru s osobnými údajmi v prípade ohrozenia dát a akú prevenciu by ste vykonali pre ochranu dát v takomto prípade? Zodpovězeno Ing. Petr Sedlák: Jaký je rozdíl mezi směrnící a nařízením? Zodpovězeno Ing. Matej Zápotočný, Ph.D.: Jaké náklady by jste navrhla na zavedení osoby DPO a musí být zaměstnanec firmy? Zodpovězeno doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc: Vysvětlete vztah cílů uvedný v úvodu, na straně 10 a na straně 30. Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO