Prognostický model poptávky po lahvovém pivu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu ekonometrického modelu pro prognózu spotřeby lahvového piva. Cílem je poskytnout takové informace pro investiční záměr k pořízení stáčecí linky v menším pivovaru. Mimo jiné obsahuje jednotlivé postupy statistických a ekonometrických verifikací modelu pro určení toho optimálního.
This Bachelor thesis deals with building an econometric model of a bottled beer consumption forecast. The aim of this study is to provide such input in an investment plan, which considers purchasing a bottling line in a craft brewery. Besides it contains procedures of statistical and econometric model verifications in order to determine the optimal one.
Description
Citation
BEK, K. Prognostický model poptávky po lahvovém pivu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno. Ing. Pavel Mráček, Ph.D. - Jak se bude vyvíjet trend v prodeji piva? Zodpovězeno. Co je podle Vás důvodem tohoto trendu? Zodpovězeno. Analyzováním trhu, jaký je trend nealko piva? Zodpovězeno. Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Jaký je největší konkurent a jaká je jeho pozice na trhu? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO