Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje hodnocení finanční situace společnosti XY s.r.o. v období 2015-2019. V teoretické části se práce zabývá definicemi a pojmy, které následně v analytické části použije k hodnocení finanční situace podniku. V poslední části je navrhnuto vlastní zhodnocení a nabídnuto řešení ke zlepšení.
The bachelor thesis pursues the financial evaluation of the XX s.r.o. company from 2015 to 2019. In the theoretical part of the thesis, it's focused on definitons and notions, which are later used in the analytical part to evaluate the financial situation of the company. The last part presents a personal evaluation along with a proposal of a possible solution for improvement.
Description
Citation
GONSIOR, M. Hodnocení finanční situace společnosti a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Poláček: Navrhujete zvýšení marže o 5 %, jak jste na to přišel? Odhadem, výpočtem atd. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO