Podpora prodeje a reklama konkrétní společnosti

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na podporu prodeje a reklamu společnosti Autoškola Pernica. Obsahuje teoretickou definici nejdůležitějších pojmů z oblasti marketingu. Za cíl jsem si dala zhodnocení stávající situace společnosti, která se zabývá prodejem služeb v oblasti autoškoly. V teoretické části je stručně popsán marketing obecně a dále podpora prodeje a reklama. Problematika související s touto společností je popsána v analytické části této práce, kde je také vypracovaná analýza SWOT. Na základě těchto analýz jsem zpracovala vlastní návrhy na zlepšení společnosti.
This bachelor thesis focuses on the sales support and advertising of the company Autoškola Pernica. It contains a theoretical definition of the most important terms from the field of marketing. My aim was to assess the current situation of the company that sells driving school services. The theoretical part briefly describes marketing generally, as well as sales support and advertising. Issues related to this company are described in the analytical part of the thesis, which also contains SWOT analysis. Based on these analyses, I proposed my own suggestions for improving this company.
Description
Citation
PERNICOVÁ, L. Podpora prodeje a reklama konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Otázky vedoucího - zodpovězeno. Otázky oponenta - zodpovězeno. Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. - V 3. kapitole uvádíte, že podnikatelský subjekt je založen na několika pilířích. Jeden z nich je metoda Just-in-time. Prosím vysvětlete. Zodpovězeno. doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. - V rámci porovnání, v čem má autoškola Pernica silné stránky oproti konkurenci? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO