VBA aplikace pro zpracování a reportování dat organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zaměřuje na vypracování aplikace na zpracování, úpravu a vyhodnocování dat pro organizaci Esportovní studentská asociace z.s. Zároveň se také zabývá analýzami společnosti a jejich vyhodnocením. Práce obsahuje teoretickou část, analýzu současného stavu a návrh řešení zadané aplikace.
This thesis deals with the creation of an application for data processing, adjustment and evaluation for Esport Student Association z.s. Moreover, it also deals with the company's analyses and their evaluation. This thesis consists of a theoretical part, analysis of the company’s current state and the proposal of solution for the said application.
Description
Citation
MALÝ, M. VBA aplikace pro zpracování a reportování dat organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Sulkhan Mukhigulashvili, CSc. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky oponenta: 1. Kdy se budou výsledky práce implementovat? - odpovězeno 2. Je práce na aplikaci dovršena, nebo se bude v čase měnit/optimalizovat? - odpovězeno 3. Bylo uvažováno o GDPR a nakládání s citlivými daty především při legislativních změnách? - odpovězeno 4. Jaké mohou být hlavní problémy s implementací a využíváním aplikace? - odpovězeno Ing. Petr Dydowicz, Ph.D.: Jakou strategii plánujete implementovat navrhovanou aplikaci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO