Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na hodnocení finanční situace podniku a předkládá návrhy na její zlepšení pomocí finanční analýzy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část slouží k objasnění základních pojmů, které jsou dále použity v praktické části, která je věnována finanční analýze společnosti Makita, spol. s r.o. v období 2014–2019. Na základě hodnot, získaných touto analýzou, jsou předloženy návrhy na zlepšení situace.
This Bachelor's Thesis is focused on the evaluation of a company's financial situation and brings suggestions on how to improve it using methods of financial analysis. The Thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part explains basic concepts that are used in the practical part, where the practical part is focused on the financial analysis of a company Makita, spol. s r.o., for the period of 2014–2019. Suggestions for improvements are made based on the outcomes of the analysis.
Description
Citation
BELAN, V. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA - Dotkla se společnosti současná pandemická situace? Zodpovězeno. Jak často se vrací zákazník? Částečně zodpovězeno. Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - V kapitole s názvem Analýza soustav ukazatelů a uvádíte v podkapitole analýzy (Porter, PEST,...). Tyto analýzy zde nepatří. Vysvětlete. Částečně zodpovězeno. Odkud jste čerpal konkrétní částky na pořízení investice? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO